En del av Inev AB

Telefon: 0380-31 11 00 | E-post: info@lanabgroup.se

29 augusti

Victoria söker kollega!

Vi vill bli fler och nu söker vi en kollega till Victoria i Stockholm.

Lanab Officeline AB – en del av Inev AB, är ett företag med huvudkontor i Nässjö. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer möbler för kontor och offentlig miljö till återförsäljare i hela Skandinavien, samt delar av Europa. Bolaget omsätter cirka 130 MSEK med god lönsamhet.

Vi på Lanab Officeline vill bli fler och vår säljare Victoria saknar en kollega i Stockholm. Vi söker dig som känner starkt för service och som vill att hjälpa våra kunder att skapa de allra bästa kontorsmiljöerna. För att passa som säljare hos oss vill vi gärna att du känner igen dig i orden kreativ, positiv och engagerad.

Arbetsuppgifter: 
Som säljare hos oss blir du en viktig samarbetspartner för våra kunder. Du lär känna kunderna genom din personliga närvaro och utöver försäljningen av våra produkter kommer du också att fungera som ett viktigt bollplank kring frågor hur du utvecklar och skapar de bästa kontorsmiljöerna. Till din hjälp har du ett serviceinriktat kundsupportteam, en god kontakt med övriga säljare, coaching av säljchef och så får du förstås ett gott gäng i övrig personal som jobbar på huvudkontoret i Nässjö.

Vi vill att du som säljare hos oss bygger långsiktiga och affärsmässiga relationer. Du vet att det är en förutsättning för att lyckas med en bra försäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kontorsmöbelbranschen eller motsvarande. Du kan till exempel ha arbetat som säljare, inköpare, inredare eller liknande inom området. B-körkort är ett krav.

Övrig information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du utgår från Stockholm med omnejd. Du kommer att ha tillgång till vårt nyinredda showroom på Münchenbryggeriet på Söder Mälarstrand.

Varmt välkommen med din ansökan! Du är välkommen att söka tjänsten genom att skicka in din ansökan till jobb@lanabofficeline.se. Vill du veta mer om tjänsten eller har några frågor, vänligen kontakta Niclas Lindqvist, säljchef på 0380-31 11 01.

Sista ansökningsdag är måndag 30 september. Ansökningar kommer att bearbetas löpande och tjänsten kan därför tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!