En del av Inev AB

Telefon: 0380-31 11 00 | E-post: info@lanabgroup.se

4 mars

Vi söker transportadministratör!

Vår nuvarande transportadministratör Lisa har nya uppdrag på gång och därför söker vi dig som vill axla hennes roll som transportadministratör.

Lanab Group AB söker transportadministratör.

Lanab Group AB, en del av Inev AB, är ett företag beläget i Nässjö. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer kontorsmöbler till återförsäljare i hela Skandinavien och delar av Europa. Vi har huvudkontor i Nässjö. Bolaget omsätter ca 120 MSEK med god lönsamhet och är i en expansiv fas.

 

Vi söker en person med starkt ordningssinne, som trivs med att hålla en strukturerad miljö runt sig och brinner för att supporta våra kunders och leverantörers transporter!

 

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter är bland annat transportbokningar, transportlogistik, leveransfrågor, avstämning fraktfakturor, offerter, transportdokument, tullhandlingar, transportskador, lastning/lossning av gods, kundkontakt via mail/telefon. Det förekommer lyftmoment i arbetet.

 

Egenskaper

Stresstålighet samt struktur och ordningssinne är högt värderade egenskaper liksom kunskap/erfarenhet av transportbokningar, transport administrativa uppgifter samt vana av kundkontakter via telefon. Truckkort för skjutstativtruck är önskvärt. Vi ser också en person som bidrar till trivsel och glädje på arbetsplatsen samt är beredd att hjälpa till där det behövs.

Vid intresse, tveka inte utan skicka din ansökan, senast söndagen den 15 mars 2020 till Lanab Group AB, Box 372, 571 24 Nässjö eller via mail till jobb@lanabgroup.se
Frågor besvaras av Åsa Vanemo, kundsupportchef, jobb@lanabgroup.se eller via telefon 0380-31 11 04. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!