En del av Inev AB

Telefon: 0380-31 11 00 | E-post: info@lanabgroup.se

10 maj

Vi söker säljare av kontorsmöbler!

Just nu behöver vi stärka upp vår säljkår i Stockholm med omnejd.

Lanab Officeline AB – en del av Inev AB, är ett företag med huvudkontor i Nässjö. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer möbler för offentlig miljö till återförsäljare i hela Skandinavien, samt delar av Europa. Bolaget omsätter cirka 130 MSEK med god lönsamhet. Just nu är vi i en expansiv fas med utbygg­na­tion och flytt av förvärvade produktioner.

För oss på Lanab Officeline AB är det viktigt att hjälpa våra kunder att skapa de bästa kontorsmiljöerna och det gör vi med våra produkter och tjänster. Vill du vara med och förverkliga detta? Då har vi jobbet för dig! Vi utökar nu vår säljkår med en säljare i Stockholm!

Arbetsuppgifter: 
Som säljare hos oss blir du en samarbetspartner för våra kunder. Du lär känna kunderna genom personlig närvaro och utöver försäljningen av produkterna fungerar du även som bollplank kring frågor hur du utvecklar och skapar bästa kontorsmiljöerna. Till din hjälp har du ett bra kundsupportteam samt kontakt med övriga säljare, säljchef och övrig personal på huvudkontoret i Nässjö. Vi söker dig som kan bygga långsiktiga och affärsmässiga relationer. Du vet att det är en förutsättning för att lyckas med försäljningen. Du har erfarenhet från kontorsmöbelbranschen eller motsvarande. Du kan till exempel ha arbetat som säljare, inköpare, inredare eller liknande inom området. B-körkort är ett krav. Som person är du resultatorienterad, kreativ, strategisk och uthållig.

Övrig information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du utgår från Stockholm med omnejd.

Varmt välkommen med din ansökan! Du är välkommen att söka tjänsten genom att skicka in din ansökan till jobb@lanabofficeline.se. För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Niclas Lindqvist, säljchef på tel 0380-55 51 72.

Sista ansökningsdag är fredag 24 maj. Ansökningar kommer att bearbetas löpande och tjänsten kan därför tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!