En del av Inev AB

Telefon: 0380-31 11 00 | E-post: info@lanabgroup.se

8 juni

Vi söker en säljare - distrikt Mellansverige

Lanab Group med Huvudkontor i Nässjö söker en säljare på distrikt Mellansverige.

Lanab Group AB – en del av Inev AB, är ett företag med huvudkontor i Nässjö. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer möbler för kontor och offentlig miljö till återförsäljare i hela Skandinavien, samt delar av Europa. Med starka varumärken som Höganäs, Officeline och Lanab erbjuder företaget ett stort sortiment av kvalitetsprodukter. Bolaget omsätter cirka 100 MSEK med god lönsamhet.

 

Vi på Lanab Group vill bli fler och därför söker vi dig som känner starkt för att göra affärer och vill hjälpa våra kunder att skapa de allra bästa kontorsmiljöerna. För att passa som säljare hos oss vill vi gärna att du känner igen dig i orden kreativ, positiv och engagerad.

ARBETSUPPGIFTER
Som säljare hos oss blir du en viktig samarbetspartner för våra kunder. Du lär känna kunderna genom din personliga närvaro och utöver försäljningen av våra produkter kommer du också att fungera som ett viktigt bollplank kring frågor hur du utvecklar och skapar de bästa kontorsmiljöerna. Till din hjälp har du ett serviceinriktat kundsupportteam, en god kontakt med övriga säljare, coaching av säljchef och så får du förstås ett gott gäng i övrig personal som jobbar på huvudkontoret i Nässjö.

ÖNSKADE KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som säljare hos oss är bra på att bygga långsiktiga och affärsmässiga relationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kontorsmöbelbranschen eller motsvarande. Du kan till exempel ha arbetat som säljare, inköpare, inredare eller liknande inom området, B-körkort är ett krav och ett stort eget driv är önskvärt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du utgår från hemmet där ditt distrikt är Mellansverige. Bra placeringsorter är Jönköping, Göteborg, Linköping med omnejd.

ANSÖK
Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan till jobb@lanabgroup.se. Vill du veta mer om tjänsten eller har några frågor, vänligen kontakta Niclas Lindqvist, säljchef på 0380-31 11 01.

SISTA ANSÖKNINGSDAG är måndag den 20:e juni. Ansökningar kommer att bearbetas löpande och tjänsten kan därför tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!