En del av Inev AB

Telefon: 0380-31 11 00 | E-post: info@lanabgroup.se

1 mars

Silento Screen by Lanab Group

-Nu blir ökad "skärmtid" plötsligt något positivt, säger Niclas Lindqvist, vd på Lanab Group

NÄR ÖKAD SKÄRMTID GER EXTRA FOKUS

Silento Screen är en serie snygga och praktiska golv- och bordsskärmar som gör det enkelt att skapa rum i rummet samtidigt som du minskar ljudnivån på kontoret. Detta är den tredje produktserien i Lanab Groups satsning på ljuddämpande produkter för det moderna kontoret.

– Med Silento Pods, Silento Wall och Silento Screen täcker vi in hela ljudmiljön på kontoret, säger säger Niclas Lindqvist, vd på Lanab Group.

Silento Screen innehåller skärmlösningar som gör att du snabbt kan förvandla en öppen kontorsyta till ett privat mötesrum eller individuella kontor. I Silento Screen ingår en bekant produkt för den som kan sitt Lanab-sortiment - Alma, en skärmlösning för både skrivbord och golv.

Det senaste tillskottet till Lanabs skärmfamilj är serien Selma som finns i både golv- och bordsskärm. Selmas tjocklek är 40 mm och har extra bra ljudabsorberande egenskaper. I serien ingår skärmar i sju bredder - från 80–200 cm. Golvskärmarna kan förses med hjul för att smidigt förändra miljön på kontoret. Dessutom kan du få Selma bordsskärm förstärkt med funktionslist som gör att du kan montera din bildskärm eller annat direkt på skärmväggen.

Produkterna i Silento Screen är testade i laboratoriemiljö för ljuddämpande egenskaper (N10-värde) och tyget som används till skärmarna är brandklassat. De flesta skärmarna finns på lager i ett flertal olika tyger och färger.
– Det gör att du snabbt kan få leverans från oss. Men vill du ha ett annat tyg på din skärmvägg så löser vi det också - det finns massor att välja på, säger Niclas.

Vill du uppleva Silento Screen i kontorsmiljö? Varmt välkommen att höra av dig till oss på Lanab Group.

För mer info läs HÄR