En del av Inev AB

Telefon: 0380-31 11 00 | E-post: info@lanabgroup.se

17 november

Satsningen på ljuddämpande produkter fortsätter

KONTORSVÄGGEN BLIR ETT LJUDDÄMPANDE KONSTVERK

Lanab Groups satsning på ljuddämpande produkter för det moderna kontoret fortsätter. Nu lanseras Silento Wall – en serie väggabsorbenter som dämpar ljudnivån, minskar eko och dessutom är snygga.

Att skapa en balanserad ljudnivå i ett öppet kontorslandskap är en utmaning. Men med väggabsorbenter är det enkelt.

– Produkterna i serien Silento Wall är enkla att kombinera på ett sätt som både ger en behaglig ljudnivå men som också blir som snygga konstverk på väggarna. Produkterna finns i många olika former, färger och tyger som gör att du enkelt kan anpassa dem efter inredningsstilen i din miljö. Kombinera olika former eller bygg ett mönster med olika färger, säger Niclas Lindqvist, vd på Lanab Group.

Produkterna i serien Silento Wall är ljudtestade i miljöer på 200 m2 och ger en avsevärd ljuddämpning av i de vanligaste frekvensområdena för kontorsmiljöer.

Absorbenterna är dessutom brandklassade och flera av dem är tillverkade av 100 procent PET vilket gör att de är helt återvinningsbara. 

I Silento Wall ingår fem olika modeller; Solid, Edge, Modern, Clean och Soft. De monteras enkelt genom att skruva fast en platta i väggen och sedan fäster du själva absorbenten med kardborre.

– Eftersom vi har ett standardsortiment på lager kan du snabbt få dina Silento Wall-produkter levererade och börja skapa din egen ljuddämpning, säger Niclas Lindqvist.

 

Vill du uppleva Silento Wall i kontorsmiljö?
Varmt välkommen att höra av dig till oss på Lanab Group