En del av Inev AB

Telefon: 0380-31 11 00 | E-post: info@lanabgroup.se

14 december

Nu söker vi en Exportsäljare

Lanab Group med Huvudkontor i Nässjö söker Exportsäljare med placering i Nässjö

Lanab Group AB – en del av Inev AB, är ett företag med huvudkontor i Nässjö. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer möbler för kontor och offentlig miljö till återförsäljare i hela Skandinavien, samt delar av Europa. Bolaget omsätter cirka 110 MSEK med god lönsamhet.

Vi på Lanab Group vill bli fler och därför söker vi dig som känner starkt för att göra affärer och vill hjälpa våra kunder att skapa de allra bästa kontorsmiljöerna. För att passa som säljare hos oss vill vi gärna att du känner igen dig i orden kreativ, positiv och engagerad.

Arbetsbeskrivning
Som Exportsäljare blir ditt uppdrag att identifiera och utvärdera nya framtida samarbetspartner (främst Europa) och genom dessa skapa tillväxt på vår exportförsäljning. Utifrån marknadsanalyser och strategier kommer du att lokalisera och utveckla relationer med distributörer som kan marknadsföra och bearbeta marknaden av kontorsstolar samt ansvara för eftermarknaden inom området. I rollen ingår även att utveckla befintliga distributörer och skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt genom dessa. Du kommer att ingå i ett starkt säljteam bestående av 6 kollegor och utgå från huvudkontoret i Nässjö.

Tjänsten innebär resande med ca 40–60 övernattningar per år.

Profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från exportförsäljning och är van att bearbeta/utveckla nya internationella marknader/kunder. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du pratar ytterligare något språk gärna tyska. Teknisk bakgrund/förståelse är också meriterande.

Vi erbjuder
En unik möjlighet att vara med att utveckla företagets tillväxtresa på internationella marknader. En familjär och öppen företagskultur med ett kommunikativt och involverande ledarskap som ger dig frihet i din roll.

Övrig information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Du är välkommen att söka tjänsten genom att skicka in din ansökan till jobb@lanabgroup.se. Vill du veta mer om tjänsten eller har några frågor, vänligen kontakta Niclas Lindqvist, säljchef på 0380-31 11 01.

Sista ansökningsdag är måndag den 1:a februari. Ansökningar kommer att bearbetas löpande och tjänsten kan därför tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!