En del av Inev AB

Telefon: 0380-31 11 00 | E-post: info@lanabgroup.se

1 september

Möt Nya Höganäs

Ny edition av den stilrena designklassikern Höganäs.

Pressrelease, fri att publicera

 

Lanab Group har vidareutvecklat Sten Engdals stilrena klassiker Höganäs. Alla människor är formade olika. Därför behövs kontorsstolar som kan anpassas efter olika behov och önskemål. Och eftersom dagens kontor är smäckra, attraktiva och minimalistiska är det också så de olika modellerna i nya Höganässerien är designade.

Nya Höganäs består av två serier svensktillverkade kontorsstolar där stort fokus är lagt på att skapa hälsosamma och ergonomiska sittupplevelser. S-formen är ryggradens neutralläge där Höganässtolarna är utformade för att behålla denna form under hela sittandet. 

Nya Höganäs exklusiva +3-serie
+3-serien är tillägnad människor som vill ha det bästa på marknaden. Högklassig design kombinerat med bästa teknik. Resultatet? En sittupplevelse utöver det förväntade.
Den unika svankkudden, rörliga ryggbrickan och gungmekanismen som följer kroppens rörelser skapar rätt förutsättningar för såväl ryggrad som bäcken. Faktum är att +3-serien ger ergonomiskt stöd i alla positioner – liggläge inkluderat.

Nya Höganäs högklassiga 2-serie
Lanab Group använde sin småländska klurighet för att paketera en ergonomisk sittupplevelse tillsammans med smäcker design när nya Höganäs 2-serien skapades. Man ville skapa högklassigt, aktivt sittande till ett så lågt pris som möjligt. En stol för alla, men anpassad för var och en. 2-serien erbjuder tre olika storlekar av ryggbrickor så att användaren enkelt kan skapa en kontorsstol formad efter just sig och sina önskemål.

 

För mer information:
www.lanabgroup.se

För intervju kontakta:
Niclas Lindqvist VD/CEO
+46 380-31 11 01
+46 72-0503923

Lanab Group AB
Lanab Group grundades år 1990. Företaget har 25 anställda och erbjuder ergonomiska, svensktillverkade kontorsmöbler. Huvudkontoret med administration, ordermottagning och kundtjänst ligger i Nässjö där även produktion av kontorsstolar sker.
Höganässtolen är en del av Lanab Groups erbjudande. Höganässtolen, med anor sedan 1957, har varit och är designdrivande inom segmentet kontorsstolar.