En del av Inev AB

Telefon: 0380-31 11 00 | E-post: info@lanabgroup.se

14 oktober

Lanab Group presenterar

Ljuddämpande produkter för det moderna kontoret

Öppna kontorslandskap och bullriga produktionsmiljöer är vardag i det svenska arbetslivet. Därför lanserar nu Lanab Group affärsområdet Silento med ett brett utbud av ljuddämpande produkter för både kontor, offentlig miljö och produktion. Först ut på marknaden är Silento Pod: kompakta, ljuddämpande rum för en, två eller fyra personer. 

De öppna kontorslandskapen är fantastiska arbetsmiljöer, men de ställer nya krav på möjligheten att kunna skärma av sig från omgivningen när telefonen ringer eller när ett teams-möte är inbokat.

– Vi ser en stor efterfrågan på ljuddämpande produkter och med vår “pod” kan medarbetare ta interna möten helt ostört utan att störa andra. Poddarna är ljudisolerade med ett akustikskum som absorberar ljud, eko och vibrationer vilket gör att det blir i princip helt tyst i rummet, berättar Niclas Lindqvist, vd för Lanab Group.

Silento Pod finns i tre storlekar: Solo, Duo och Station. Rummen levereras helt möblerade och du kan själv anpassa utseendet på dem genom att välja mellan fem utvändiga färger och tio olika möbeltyger.

– Alla poddar går på hjul så vill du flytta dem är det bara att fälla upp stödbenen och rulla den på plats, säger Niclas.

I poddarna finns bra ventilation, uttag för el och nätverk och självklart dimbar belysning.

– Silento Pod är verkligen klockrena för att kunna stänga in sig för att fokusera på en arbetsuppgift, ha ett ostört möte eller telefonsamtal. Vi tror att en pod kan skapa möjligheter till ökat fokus på kontoret, säger Niclas.

 

Vill du uppleva Silento Pod i kontorsmiljö?
Varmt välkommen att höra av dig till oss på Lanab Group.

Niclas Lindqvist VD/CEO
niclas@lanabgroup.se • +46 (0)380-31 11 01