En del av Inev AB

Telefon: 0380-31 11 00 | E-post: info@lanabgroup.se

28 juni

Lanab Group AB byter VD

Lanab Groups nuvarande VD Niclas Lindqvist lämnar över sin VD-stol till sin efterträdare efter semestern.

F r om den 8 augusti 2022 lämnar Lanab Groups nuvarande VD Niclas Lindqvist över sin VD-stol för att anta nya utmaningar. Efterträdare är Andreas Gustafsson som senast varit VD för KABE AB i Tenhult, Jönköping. Andreas har dessförinnan haft flera ledande befattningar inom ITAB-koncernen och har mångårig erfarenhet av verksamhetsstyrning och produktion.

”Andreas kommer bli en bra lösning för Lanab Group med sin erfarenhet och bakgrund. Han kommer bidra med nya perspektiv inom verksamhetsstyrning, produktion, försäljning och digitalisering och kommer vara en värdefull tillgång för Lanab Group. Vi vill hälsa Andreas välkommen i bolaget”, säger Niclas Lindqvist.

”Niclas passar också på att tacka personal, kunder och leverantörer för ett gott samarbete under det stora omställningsarbete som genomförts på Lanab de senaste fyra åren”, fortsätter Niclas Lindqvist.

För ytterligare information, vänligen kontakta: Niclas Lindqvist, VD,
Telefon: +46‐380‐31 11 01.

Om Lanab Group
Lanab är en ledande leverantör av kontorsmöbler med huvudkontor och produktion på Småländska höglandet i Nässjö. All produktion sker i nybyggda, moderna lokaler med högsta fokus på service och leveranstid.


Bästa hälsningar
Lanab Group AB