En del av Inev AB

Telefon: 0380-31 11 00 | E-post: info@lanabgroup.se

15 september

Lagerarbetare till inlastningen

Lanab Group AB i Nässjö söker en erfaren lagerarbetare till inlastningen.

Lanab är en av Sveriges ledande leverantörer av Kontorsmöbler med ett team på 32 engagerade medarbetare där vår kultur bygger på våra värderingar; personliga, genuina och affärsmässiga. Vi på Lanab har Sveriges kortaste leveranstider, bästa kundrelationer och med högst tillgänglighet i branschen.

Vi söker dig som har ordningssinne och som trivs med att hålla en strukturerad miljö runt sig.

Arbetsuppgifter
Arbetet består bland annat av inleveranser, löpande inventering, påfyllning av material till arbetsstationer samt vid behov och tid även viss montering. Tjänsten agerar även som backup för utleveranser. Det förekommer lyftmoment i arbetet.

Egenskaper
Stresstålighet samt struktur och ordningssinne är högt värderade egenskaper liksom kunskap/erfarenhet av truckkörning, inleveranser, transportbokningar samt tidigare arbete i affärssystem. B-körkort och truckkort för skjutstativtruck är ett krav. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska. Vi ser också en person som bidrar till trivsel och glädje på arbetsplatsen samt är beredd att hjälpa till där det behövs.

Arbetstid: Heltid.

Frågor besvaras av Sabit Smakolli, produktionschef, jobb@lanabgroup.se eller på telefon 0380-31 11 44.

Ansök: Ansökningshandlingar skickas till Lanab Group AB, Box 372, 571 24 Nässjö eller via mail till: jobb@lanabgroup.se

Märk din ansökan med: Lagerarbetare

Sista dag för ansökan är fredagen den 24:e september 2021.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden har gått ut - så välkommen med din ansökan redan idag!