En del av Inev AB

Telefon: 0380-31 11 00 | E-post: info@lanabgroup.se

17 augusti

Hej och Välkommen Andreas - vår nya VD!

För en vecka, den 8:e Augusti, sedan började vår nya vd, Andreas Gustafsson, som vi gärna vill presentera för er.

Hej och Välkommen Andreas!

Berätta lite om din bakgrund.

  • Född och uppvuxen i Nässjö, utbildad till Civilekonom i Jönköping, där jag nu bor tillsammans med min fru Caroline och våra två barn (6 och 8 år). Vardagen är fullspäckad med olika sport- och vardagsaktiviteter, utöver detta så försöker vi spendera så mycket tid som möjligt i vårt sommarhus i Vireda, där vi badar, fiskar, spelar golf och njuter av lugnet som vi älskar.

Vad driver dig?

  • Att få vara med och utveckla människor på det personliga och professionella planet. Att få möjligheten att vara med och bygga ett lag av individer med dess olika styrkor som förhoppningsvis mestadels vinner och utvecklas tillsammans, men också vänder motgångar till framgångar. Samt att bygga en kultur där vi vågar utmana varandra och driver fram de bästa lösningarna på ett positivt sätt.

⁠Varför ville du ta jobbet som vd på Lanab Group?

  • Lanab är i en spännande utvecklingsfas, med fina produkter och goda förutsättningar för tillväxt, tillsammans med stödet från våra ägare på INEV. Jag attraherades också av den positiva känslan jag fick av att träffa människorna i organisationen och de goda värderingarna som jag anser väldigt sunda. Jag vill också se hur långt vi kan utveckla våra fina varumärken Höganäs, Silento, Lanab och Officeline, samt såklart vårt 24-h sortiment. Att vara snabbfotade, flexibla och leverera kompletta-, ergonomiska kontorslösningar på korta ledtider kommer fortsatt vara mycket viktigt i framtiden.

Sugen på att läsa mer om vår nya VD? Då kan ni läsa hela intervjun här.