En del av Inev AB

Telefon: 0380-31 11 00 | E-post: info@lanabgroup.se

18 november

Erfaren CNC-Operatör

Lanab Group AB med Huvudkontor i Nässjö söker en erfaren CNC-Operatör.

Lanab Group AB, en del av Inev AB, är ett företag beläget i Nässjö. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer kontorsmöbler till återförsäljare i hela Skandinavien och delar av Europa. Vi har huvudkontor i Nässjö. Bolaget omsätter ca 120 MSEK med god lönsamhet och är i en expansiv fas.

Vi söker en person som är självgående, har ett starkt ordningssinne och som trivs med att hålla en strukturerad miljö runt sig.

ARBETSUPPGIFTER

Huvudsakliga arbetsuppgifter är programmering och körning av CNC-maskin men även handhavande av andra industriella maskiner som till exempel justersåg. Vid behov och tid ingår det viss montering. Det förekommer lyftmoment i arbetet.

EGENSKAPER

Tjänsten kräver att du har erfarenhet av CNC-programmering och att du kan arbeta självständigt med kvalitetstänk. Du bör ha goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt goda kunskaper i svenska tal och skrift för tydliga instruktioner och avrapportering i datasystem.

Stresstålighet samt struktur och ordningssinne är högt värderade egenskaper liksom erfarenhet av Biesseworks/B-solid. Industriteknisk utbildning med inriktning mot CNC är meriterande.

Vi ser också att du som person bidrar till trivsel och glädje på arbetsplatsen samt är beredd att hjälpa till där det behövs.

ARBETSTID: Heltid.

FRÅGOR BESVARAS AV Sabit Smakolli, produktionschef, jobb@lanabgroup.se
eller på telefon 0380-31 11 44.

ANSÖK: Ansökningshandlingar skickas till Lanab Group AB, Box 372, 571 24 Nässjö
eller via mail till: jobb@lanabgroup.se

MÄRK DIN ANSÖKAN MED: CNC-Operatör

SISTA DAG FÖR ANSÖKAN är fredagen den 10:e december 2021.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden har gått ut
- så välkommen med din ansökan redan idag!