En del av Inev AB

Telefon: 0380-31 11 00 | E-post: info@lanabgroup.se

30 april

Är du den vi söker?

Lanab Officeline AB i Nässjö söker en medarbetare till logistikavdelningen!

Vi söker en person med starkt ordningssinne som trivs med att hålla sin arbetsmiljö strukturerad, samt brinner för att supporta våra kunders och leverantörers transporter!

Arbetsbeskrivning

I dina arbetsuppgifter kommer det bland annat ingå: transportbokningar, transportlogistik, svara på leveransfrågor, avstämning gällande fraktfakturor, offerter, transportdokument, tullhandlingar, transportskador, samt att lasta och lossa lastbilar.

Egenskaper

Stresstålighet, samt struktur och ordningssinne är högt värderade egenskaper. Vi ser också att du har kunskap/erfarenhet av transportbokningar, transportadministrativa uppgifter samt vana av kundkontakter via telefon. Vi ser också en person som är beredd att hjälpa till där det behövs.

Grundkunskap i Officepaketet är en nödvändighet, samt vana vid att arbeta med affärssystem. Kunskaper i affärssystemet i Pyramid är ett plus. Engelska i tal och skrift är ett krav.

Vid intresse, tveka inte utan skicka din ansökan senast fredag den 10 maj 2019 till:

Lanab Officeline AB, Box 372, 571 24 Nässjö eller via mail: jobb@lanabofficeline.se

Frågor besvaras av Torbjörn Fritz, produktionschef, jobb@lanabofficeline.se eller via telefon 0380-31 11 03

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden har gått ut.

Lanab Officeline AB, en del av Inev AB, är ett företag beläget i Nässjö. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer möbler för offentlig miljö till återförsäljare i hela Skandinavien och delar av Europa. Vi har huvudkontor i Nässjö. Bolaget omsätter ca 130 MSEK med god lönsamhet och är i en expansiv fas med utbyggnation och flytt av förvärvade produktioner.